CHRIZTEL ODUŠEVILA NA FESTIVALU MEĐIMURSKE POPEVKE U ČAST TETE LIZE

PROTUPOŽARNA EVAKUACIJSKA VJEŽBA ŠKOLA 2022.
17. studenoga 2022.
DRUGI DIO LIKOVNE RADIONICE
22. studenoga 2022.

CHRIZTEL ODUŠEVILA NA FESTIVALU MEĐIMURSKE POPEVKE U ČAST TETE LIZE

Petu godinu za redom, u OŠ Donja Dubrava, provodi se projekt pod nazivom Deca, moja deca osmišljen kao Susret malih čuvara međimurske popevke Tete Lize. Želja organizatora je da projektom očuvaju i ukažu na međimursku kulturnu-umjetničku baštinu, koju je u nasljeđe ostavila Teta Liza, te sačuvaju međimursku popevku od zaborava. Na završnici susreta, 17. studenoga, nastupila je i naša učenica 5. razreda, Chriztel Renae Aceveda te predstavila školu u glazbenom djelu natječaja. Svakako treba naglasiti kako je kategoriji glazbenog izričaja sudjelovalo tridesetak učenika iz više međimurskih osnovnih škola koji su se, zajedno s našom učenicom Chriztel, borili za titulu najuspješnijeg izvođača. Prosudbena komisija je jednoglasno odlučila kako je naša učenica bila najuspješnija u interpretaciji svoje popevke Kaj se pripetilo, kaj se dogodilo te je bez imalo razmišljanja predložili za Memorijal u čast Teti Lizi koji se održao dva dana kasnije, točnije 19. studenog u Donjoj Dubravi.

Za nastup ju je pripremala učiteljica glazbene kulture Antonia Jurinec.
Zahvaljujemo se Osnovnoj školi Donja Dubrava na pozivu, roditeljima na suradnji i pomoći i veselimo se novom susretu dogodine!

Za web-Donja Dubrava

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti