Javna nabava

Temeljem  Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16). OŠ Sveti Martin na Muri na ovim stranicama objavljuje Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma,  Planove nabave te Registar ugovora o svim predmetima nabave čija je vrijednost jednaka ili veća od 20.000,00 kuna.

Sprečavanje sukoba interesa i korupcije u području javne nabave

Sukladno članku 80. Zakona o javnoj nabavi ( NN 120/164) Osnovna škola Sveti Martin na Muri objavljuje da nema gospodarskih subjekata s kojima OŠ Sveti Martin na Muri kao javni naručitelj ne smije sklapati okvirne sporazume odnosno Ugovore o javnoj nabavi.

 

Sukladno članku 80. ZJN 2016 predstavnici naručitelja obvezni su potpisati izjavu o postojanju ili nepostojanju sukoba interesa te je ažurirati bez odgađanja ako nastupe promjene.

Također, naručitelj je obvezan na temelju izjava svojih predstavnika na svojim internetskim stranicama objaviti popis gospodarskih subjekata s kojima je predstavnik naručitelja iz članka 76. stavka 2. točke 1. ZJN 2016 ili s njim povezane osobe u sukobu interesa ili obavijest da takvi subjekti ne postoje te ih ažurirati bez odgađanja ako nastupe promjene.

Među priloženim dokumentima možete pronaći izjavu ravnateljice kao osobe ovlaštene za zastupanje škole o nepostojanju sukoba interesa, temeljem koje objavljujemo kako ne postoje gospodarski subjekti s kojima Osnovna škola Sveti Martin na Muri, kao javni naručitelj, ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi.


DOKUMENTI:

 

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti