OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE

DRUGI DIO LIKOVNE RADIONICE
22. studenoga 2022.
ODBOJKAŠI NA ŽUPANIJSKOM NATJECANJU U PODTURNU
29. studenoga 2022.

OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE

Dane općine Sveti Martin na Muri obilježavali smo u Martinskom tjednu od 7. do 12. studenoga 2022.  Učenici su na satovima njemačkog jezika i vjeronauka, marljivo i kreativno izrađivali lanterne i pripremali se za sad već tradicionalni Marstinsumzug, odnosno Martinsku procesiju koja se ove godine održala 10. studenoga u suradnji s Općinom, Župom i dječjim vrtićima. Mali, veliki, mladi i stari, priključili su se procesiji koju je predvodio konjanik Martin i Rimljani (sekcija HKUU Sveti Martin).

Veliko HVALA svima koji su se uključili i pomogli u organizaciji ovogodišnje procesije, roditeljima na finim kolačima, a osobito učiteljici Valentini Bogdan koja je vodila projekt i uložila puno truda!

Svečanosti povodom obilježavanja Dana općine Sveti Martin na Muri bilo je tokom cijelog tjedna, a svoj doprinos dali su i naši učenici. Na otvorenju kružnog toka sudjelovali su učenici 4. razreda, a učenicima Miji Padarić i Franu Koraju pripala je čast da zajedno s načelnikom općine i međimurskim županom službeno otvore novoizgrađenu prometnicu.

Na martinskom školskom štandu UZ Tinček u petak 11.11. i subotu 12.11. moglo se naći za svakoga ponešto. Boje škole predstavljali su učenici 2. i 4. razreda te učiteljice Maja Goričanec i Ksenija Perčić.

Subotnjem štandu pridružili su se i članovi Rotaract Međimurje koji su prepoznali kvalitetu rada učenika i voditelja naše Učeničke zadruge Tinček i odlučili nam i ove godine pomoći u prikupljanju sredstava za daljnje uređenje prostora u školskom voćnjaku i vrtu. Zbog toga im od srca zahvaljujemo, a osobito Maji Šardi i Morani Kiš.

A na najsvečanijem dijelu obilježavanja, svečanoj sjednici Općinskog vijeća, pridružili su se učenici Kelly Leskovec i Ivan Brdar te u prekrasnoj glazbenoj izvedbi Chriztel Aceveda.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti