2. razred obilježio završnicu razrednog projekta Živimo zdravo i Dan obitelji

POSJET PUSTOLOVNOM PARKU VULKANIJA
17. svibnja 2024.
Državna smotra projekata – projekt građanin iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja i drugih međupredmetnih tema
20. svibnja 2024.

2. razred obilježio završnicu razrednog projekta Živimo zdravo i Dan obitelji

Na zelenoj površini ispred škole postavljene su dvije visoke gredice uz svesrdnu pomoć roditelja i donaciju Općine Sv. Martin na Muri.

Razredni projekt 2. razreda „Živimo zdravo“, kojega smo provodili kroz nekoliko etapa, kroz cijelu nastavnu godinu, završili smo 15. svibnja. Posljednja etapa projekta zahtijevala je uzgoj sadnica, sadnju i rad u vrtu. Ideja nam je bila uzgojiti zdravu namirnicu uz svakodnevnu brigu. Postavljanjem visokih gredica u blizini učionice to ćemo najlakše ostvariti.

Angažmanom roditelja gospodina Ivice Kutnjaka, Općina Sv. Martin na Muri donirala je drvenu građu za oblikovanje gredica. Pomoć domara škole Zlatka Goričanca i vrijednih mama Stanke Kutnjak, Ivane Žganec i Ide Jekić gredice su dobile finalan oblik i bile spremne za sadnju. Učenici i roditelji obavili su završni dio radova – zasađene su sadnice paprike rajčice, vlasca, peršina, nevena, suncokreta…

Obitelj na okupu u radovima, druženju uz sport i pripremom zdravih napitaka od raznog voća bile su prave aktivnosti za obilježavanje Dana obitelji.

Zahvaljujem svim roditeljima i učenicima na ugodno i korisno provedenom poslijepodnevu!

Mirjana Bregović

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti