4. I 6. RAZREDI POSJETILI BRIJUNE I PULU

Ugostili smo naše buduće učenike
20. lipnja 2023.
POPIS DOPUNSKIH (DRUGIH) OBRAZOVNIH MATERIJALA (radne bilježnice, zbirke zadataka, nastavni listići, mape i sl.) – nabavljaju roditelji
23. lipnja 2023.

4. I 6. RAZREDI POSJETILI BRIJUNE I PULU

U ranim jutarnjim satima, 19. lipnja 2023., krenuli smo na terensku nastavu NP Brijuni – Pula. Autobusom obasjanim zrakama izlazećeg sunca širio se veseli žamor umjesto očekivanih pospanih lica. Nakon duže vožnje ugledali smo plavo more, a uskoro i naš brod za NP Brijune. Zrakom su se širili uzbuđenje, a kod nekih i strah od prve vožnje brodom. Na Brijunima nas je već čekao vodič, ukrcao nas u vlakić i govorio nam o raznim zanimljivostima dok smo prolazili predivnim krajolikom. Uslijedilo je pješačenje te razgled Safari parka, crkve sv. Germana, posjet izložbi fotografija te prirodoslovnoj izložbi. Posebno su nas se dojmili slonica Lanka i veliki žutokukmasti kakadu Koki kojemu je godilo društvo i razgovor s nama. Nakon povratka na kopno smo ručali i obišli Amfiteatar u Puli. Uzbuđeni i raspjevani stigli smo do škole u kasnim večernjim satima dočekani nasmiješenim licima roditelja.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti