DAN ŠKOLE 2022.

SUDJELOVANJE NA ŽUPANIJSKOJ SMOTRI UČENIČKIH ZADRUGA
3. lipnja 2022.
Vrtim svoj film
6. lipnja 2022.

Kako je bila neuobičajena školska godina, tako je bila neuobičajena i priredba povodom Dana škole u petak 27. svibnja 2022. godine. Taj smo dan održali glazbeni festival „Martin sucht den Star“ koji se već više od jednog desetljeća provodi u našoj školi, a ovaj smo ga puta htjeli podijeliti i s našim roditeljima i posjetiteljima. Na festivalu je sudjelovalo 14 službenih izvođača i 2 revijalna. Kao gosti su se predstavili mali pjevači iz DV Smješko, a festival su obogatile svojim nastupom i Chriztel Aceveda i Hana Perčić iz 4. razreda, izvevši pjesmu kojom su nastupale na 10. međunarodnom festivalu Djeca pjevaju u Varaždinu (zahvaljujući sponzorstvu općine Sveti Martin na Muri, a u pripremi učiteljice Mirjane Bregović i uz pomoć njihovih roditelja).

Žiri ovogodišnjeg festivala „Martin sucht den Star“, u sastavu Petra Novinščak, Dominik Padarić, Sara Smrtić,  Jurica Novak i Mirjana Bregović, je imao težak zadatak i konačnim bodovanjem dodijelio:

  1. mjesto: Torpedo Boys (Noa Horvat, Mark Oletić, Roko Hrženjak, Irian Novinščak, Leon Novak, David Jalušić)
  2. mjesto: Kijara i Noa Horvat
  3. mjesto: Bend 7. (Ina Baumgartner, Klara Babić, Fran Novinščak, Fran Želežnjak, Ivan Brdar)

Čestitamo još jednom svima na odličnim nastupima, a osobito nagrađenima! Nagrade su sponzorirali Alfa d.o.o. i Terme Sveti Martin kojima srdačno zahvaljujemo.

Festival ne bi bio moguć bez velikog truda učiteljica njemačkog jezika Valentine Bogdan i Monike Turk. Voditelji i domaćini festivala Lea Emili Muršić i Fran Hočurščak su iznimno profesionalno odradili svoj posao J, a u pomoć nam je priskočio i bivši učenik Lucijan Novak.

Na kraju priredbe, svima se obratila ravnateljica Petra Novinščak i uz pomoć predsjednice Školskog odbora Mirjane Bregović, dodijelila priznanja i zahvalnice svim učenicima i mentorima koji su sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima ove školske godine.

Da se podsjetimo, na županijskim natjecanjima sudjelovalo je 29 učenika, a troje se učenika plasiralo i na državnu razinu gdje su postigli odlične rezultate:

Kemija: Mario Kutnjak (7. razred) – 8. mjesto, mentor Dražen Crnčec

Njemački jezik: Lea Emili Muršić (8. razred) – 5. mjesto,  mentorica Valentina Bogdan

Matematika: Ivan Katalenić (6. razred) – 2. mjesto, mentorica Silvija Šoštarić

Čestitamo još jednom svima!

 

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti