Državna smotra projekata – projekt građanin iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja i drugih međupredmetnih tema

2. razred obilježio završnicu razrednog projekta Živimo zdravo i Dan obitelji
20. svibnja 2024.
Ksenija Perčić napredovala u zvanje učitelj savjetnik
21. svibnja 2024.

Državna smotra projekata – projekt građanin iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja i drugih međupredmetnih tema

Državna smotra projekata: Projekt građanin iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja i drugih međupredmetnih tema u školskoj godini 2023.72024.

 

Učenici 3.a i 1. a razreda Lota Novak, Eda Baumgartner, Borna Stojko te Filip Kutnjak, zajedno sa svojim razrednicama Majom Goričanec i Ksenijom Perčić ostvarili su pravo sudjelovanja na Državnoj smotri projekata: Projekt građanin iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja i drugih međupredmetnih tema u školskoj godini 2023.72024. koja se održala 18. svibnja u Osnovnoj školi Grigora Viteza u Zagrebu. Ukupno je sudjelovalo 70 timova osnovnih i srednjih škola iz cijele Republike Hrvatske.

Tamo su predstavili svoj ovogodišnji projekat SOS prijatelj. Od povjerenstva kojega su činile Đurđa Kulušić, Snježana Kegel i Željka Travaš dobili su odlične pohvale za svoj rad kojim razvijaju poduzetništvo, osiguravaju školi materijalna sredstva te što je najvažnije uče od malena pomagati jedni drugima i tako razvijaju solidarnost i empatiju.

Bravo!

 

Napisala: Maja Goričanec

 

 

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti