GOSTOVANJE TEATRA.002 S PREDSTAVOM LOVCI NA SNOVE

Mario Kutnjak na državnom natjecanju iz kemije u Puli
3. svibnja 2023.
Sudjelovali na susretu duhovnog stvaralaštva Stjepan Kranjčić u Križevcima
3. svibnja 2023.

GOSTOVANJE TEATRA.002 S PREDSTAVOM LOVCI NA SNOVE

  • U utorak, 2. svibnja 2023. godine, školu su pogodili lovci na snove. Za sve učenike razredne nastave od 1. do 4. razreda te polaznike DV Smješko i DV Ribica izvedena je predstava „Lovci na snove“ Teatra.002.
  • Predstavu je omogućila Općina Sveti Martin na Muri kao poklon učenicima i vrtičkim mališanima pa zahvaljujemo načelniku gosp. Srši na tome.

Glumci Bruno Kontrec i Neven Matoša kao junaci predstave, lovci na snove, rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu-spavače. Noću šeću po snovima u nastojanju da ih sakupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem, a naši junaci moraju riješiti stvar.

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti