Humanitarna akcija skupljanja pomoći za Ukrajinu

2. mjesto u futsalu (5. i 6. razred)
10. travnja 2022.
LIK 2022. – rezultati županijske razine natjecanja (1A kategorija)
10. travnja 2022.

Humanitarna akcija skupljanja pomoći za Ukrajinu

Poštovani roditelji, dragi učenici,

naš DVD Sveti Martin pokreće humanitarnu akciju skupljanja pomoći za Ukrajinu u subotu 26.3.2022. pa Vas molimo da se uključite u akciju prema vlastitim mogućnostima. Prenosimo njihov poziv:

DVD Sveti Martin na Muri u suradnji s mađarskim vatrogasnim društvom (Önkéntes Tűzoltó Egyesület Horvátzsidány) organizira prikupljanje i dostavu humanitarne pomoći na njihovu adresu u Horvátzsidány.

Önkéntes Tűzoltó Egyesület Horvátzsidány je vatrogasno društvo koje djeluje i pomaže na pograničnom području na kojem se zadržava veliki broj izbjeglica iz Ukrajine. Poslali su nam popis stvari koje su im najpotrebnije.

Prikupljanje će se održati u subotu 26.03.2022. od 11:00 do 14:00 h u prostorijama DVD-a Sveti Martin na Muri u Vrhovljanu.

Pozivamo sve dobre ljude da svojim humanim gestama olakšaju teške trenutke ljudima u nevolji.

Poželjno je donirati sljedeće stvari:

  • prehrana: brašno, šećer, sol, tjestenina, konzerve, hrana za bebe, mlijeko, sokove, vodu i ostalo…
  • higijenske potrepštine: maramice (suhe i vlažne), sapuni, šamponi, paste i četkice za zube, pelene za djecu, deterdžent…

NAPOMENA : Što se tiče odjevnih predmeta, molimo NE donositi.

DVD Sveti Martin na Muri

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti