IVAN KATALENIĆ – osvojio brončanu medalju na matematičkoj olimpijadi u Turskoj te Oskar znanja kao državni prvak iz matematike

NAJBOLJI UČENICI GENERACIJE – KELLY LESKOVEC I IVAN KATALENIĆ
1. srpnja 2024.
OPĆINA NAGRADILA NAJBOLJE UČENIKE I MENTORE OSNOVNE ŠKOLE
1. srpnja 2024.

IVAN KATALENIĆ – osvojio brončanu medalju na matematičkoj olimpijadi u Turskoj te Oskar znanja kao državni prvak iz matematike

U Antaliji je održana 28. Juniorska balkanska matematička olimpijada (JBMO) uz sudjelovanje 11 država stalnih sudionica natjecanja i 12 gostujućih ekipa među kojima je bila i ekipa Republike Hrvatske. Ivan je bio član hrvatske ekipe i u izuzetno prohtjevnom natjecanju osvojio brončanu medalju.

Izniman je to rezultat s obzirom da su ove godine naši predstavnici osvojili najsjajnije medalje od 2018., tj. od kad Hrvatska sudjeluje na ovom natjecanju.

Ivan je ujedno i dobitnik Oskara znanja koji je u srijedu 26. lipnja dodijeljen u Zagrebu od strane Agencije za odgoj i obrazovanje za učenike koji su osvojili prva mjesta na državnim natjecanjima. Ivan nažalost nije mogao prisustvovati samoj svečanosti radi boravka u Turskoj na matematičkoj olimpijadi, pa je u njegovo ime nagradu preuzela mentorica, učiteljica matematike Silvija Šoštarić.

Ponosni smo na sve Ivanove uspjehe i rezultate i čestitamo od srca!

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti