JE LI TO BIO DAN ZA PAMĆENJE ILI…?

ODRŽAN LIK 2023. – ŠKOLSKO NATJECANJE
7. veljače 2023.
VALENTINOVO U ŠKOLI
15. veljače 2023.

JE LI TO BIO DAN ZA PAMĆENJE ILI…?

  1. veljače 2023. mi prvaši krenuli u Zagreb. Autobus „prva liga“, lunch paket sasvim ok, pratitelji za poželjeti, po jedan roditelj na svakog đaka. Uzbuđenje je raslo sa svakim kilometrom koji nas je približavao glavnom gradu.

Nije baš potpuno jasno sedmogodišnjaku što je to fakultet. Dočekala nas je velika zgrada s puno stepenica i to je bilo to, Prirodoslovno matematički fakultet.  Smjestili su nas u prve redove velike dvorane, dogodio se veliki prasak i predstava je počela, „Čarolije u kemiji“.  Profesori znanstvenici postali su čarobnjaci, vile, mađioničari (Bili su tako i maskirani!). Dogodili su se vulkani, prozirne tekućine dobivale su boju, vatrice u raznim bojama, olovni listići postali su zlatni. Mnogo pokusa izveli su profesori glumci, a mi smo se svaki put nanovo čudili. Posjet smo završili zajedničkom fotkom i krenuli put MiniPolisa, prvog interaktivnog dječjeg  grada. Tu smo mi bili glavni akteri. Bili smo prodavači, piloti, vozači tramvaja, liječnici, veterinari, planinari … Sad nam je malo jasnije što želimo biti kad odrastemo! Tu smo uživali još puna tri sata! Otpjevali smo oproštajnu pjesmu animatoricama, a one su nas obasule pohvalama! Nastavili smo pjevati u autobusu i s pjesmom se vratili u Sv. Martin na Muri!

  1. razred OŠ Sv. Martin na Muri
Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti