MALO DRUGAČIJI DAN ŠKOLE

OBAVIJEST O ORGANIZACIJE NASTAVE DO KRAJA NASTAVNE GODINE
14. lipnja 2023.
Terenska nastava 1. razreda – Upoznali smo Čakovec na drugi način
19. lipnja 2023.

MALO DRUGAČIJI DAN ŠKOLE

Uvodnim nastupima prvašića, malog i velikog zbora te hrabrih solista uz odličnu Priču o KAJU učenika 7. razreda započela je svečanost povodom Dana škole.

Dodijeljena su priznanja učenicima koji su tokom nastavne godine sudjelovali na županijskim i državnim natjecanjima te se istaknuli u svojim obrazovnim i prezentacijskim znanjima i vještinama.

Drugi dio svečanosti održavao se u svim učionicama gdje su bili izloženi razni radovi učenika nastalih tokom nastave, na projektnim danima, izvannastavnim aktivnostima, terenskim nastava. U školskom holu su se predstavile članice izvannastavne aktivnosti Crvenog križa, školske plesačice s nastupom s županijskog natjecanja iz plesa, te za finale učenik 8. razreda Mario Kutnjak, sudionik ovogodišnjih državnih natjecanja iz kemije i tehničke kulture, koji je izvodio zanimljive pokuse, naravno uz asistenciju učitelja kemije. Na glavnom panou mogla se vidjeti prezentacija Hod kroz godinu gdje su prikazivane sve realizirane aktivnosti.

Projekt učenice Kelly Leskovec o japanskoj kulturi doveo nam je i goste na Dan škole koji su prezentirali svoj rad ostalim učenicima i roditeljima:  Bonsai udruga Sjeverozapada s izložbom mini drveća, Karate klub Muraken gym s članovima te učiteljica Štefanija Horvat s radionicom izrade origamija i ikebana.

Bilo nam je uzbudljivo, lijepo, poučno, zabavno i proveli smo prekrasno popodne s našim roditeljima i posjetiteljima.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti