MARSTINSKA PROCESIJA 2023.

Obavijest – Odluka o popisu odabranih ponuda po javnom pozivu 1/2023. za prezentaciju na roditeljskom sastanku – višednevna ekskurzija učenika 7. razreda OŠ Sveti Martin na Muri
9. studenoga 2023.
Učitelj Dražen Crnčec sudjelovao radionicom i promocijom zbirke zadataka na Interliberu
14. studenoga 2023.

MARSTINSKA PROCESIJA 2023.

Učenici su na satovima njemačkog jezika i vjeronauka, marljivo i kreativno izrađivali lanterne kako bi u četvrtak 10. studenoga dostojno obilježili 8. Martinsumzug, tj. Martinsku procesiju koji se unatrag osam godina održava uoči blagdana sv. Martina, zaštitnika općine i župe.

Na inicijativu učiteljica njemačkog jezika Valentine Bogdan i Monike Turk, uz pomoć učiteljice vjeronauka Ljiljane Hozjan i učiteljice glazbene kulture Marije Kraševac Sakač te u suradnji s Općinom, Župom, vrtićima i HKUU Sveti Martin (konjanik Martin i Rimljani) održava se procesija s lanternama te uprizoruje prikaz iz legende o sv. Martinu i siromahu.

Za sigurnost svih zahvaljujemo članovima DVD Sveti Martin i DVD Lapšina te PP Mursko Središće.

Veliko HVALA svima koji su se uključili i pomogli u organizaciji ovogodišnje Procesije i Martinja, a osobito zahvala roditeljima i ukućanima učenika na donaciji kolačića!

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti