Mini likovna kolonija: Svijet biljaka

Natječaj –radno mjesto DOMAR/ICA-LOŽAČ/ICA (STRUČNI/A RADNIK/CA NA TEHNIČKOM ODRŽAVANJU) – 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno nepuno radno vrijeme
21. lipnja 2024.
ZAKLJUČNA PRIREDITEV DOPOLNILNEGA POUKA SLOVENSKEGA JEZIKA IN KULTURE
21. lipnja 2024.

Mini likovna kolonija: Svijet biljaka

Naši učenici imali su priliku sudjelovati u umjetničkom događaju na razini škole – Mini likovnoj koloniji na temu „Svijet biljaka“. U četvrtak 13. lipnja, okupili su se u prostorima škole te pokazali svoje slikarske vještine tehnikom akvarela.

Cilj likovne kolonije bio je potaknuti učenike na istraživanje i promišljanje o bogatstvu biljnog svijeta. Pod vodstvom učiteljice Mirna Žerjav učenici su samostalno istražili različite vrste biljaka, njihove oblike, boje i teksture, a zatim prenijeli svoje dojmove na papir.

Atmosfera je bila izuzetno inspirativna i radna, a učionica ispunjena bojama i veseljem. Učenici su pokazali iznimnu maštovitost i pažnju prema detaljima, a rezultate možete pogledati u nastavku. Svaki rad je jedinstven i poseban, odražava individualni pristup i stil pojedinca.

Veselimo se nadolazećim likovnim kolonijama i novim temama koje će nas inspirirati!

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti