NA DANU SPORTA SUDJELOVALI UČENICI, DJELATNICI I RODITELJI

7. i 8. razredi plovili srednjim Jadranom
30. lipnja 2022.
POPIS DOPUNSKIH OBRAZOVNIH MATERIJALA (radne bilježnice, zbirke zadataka, nastavni listići, mape i sl.
1. srpnja 2022.

NA DANU SPORTA SUDJELOVALI UČENICI, DJELATNICI I RODITELJI

Predzadnji dan nastave, u ponedjeljak 20. lipnja, obilježili smo Dan sporta druženjem učenika, djelatnika škole i roditelja. Svi smo se u vrelim popodnevnim satima okupili kod Doma branitelja gdje su nas čekali sportski tereni za nogomet, odbojku, graničar te razne igre (potezanje užeta, skakanje u vrećama, bacanje loptice, vođenje loptice i sl.) koje je osmislio i pripremio učitelj TZK Marko Obadić. Natjecateljski duh smo krijepili kuharovim grahom, prefinim klipićima i kolačima koje su pripremili roditelji, a visoke temperature hladili hladnim napicima i debelim hladom. U pauzi su nam naše mažoretkinje pokazale svoj nastup koji su pripremile na natjecanje u Crikvenici.

Od srca zahvaljujemo svim roditeljima koji su svojim doprinosom na štandu UZ Tinček pomogli oko izgradnje naše učionice na otvorenom u školskom voćnjaku. Otvorenje ćemo imati najesen kada se opet svi okupimo.

Proveli smo prekrasno zajedničko popodne u sportskim igrama i međusobnom druženju!

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti