NA SVEČANOJ SJEDNICI OPĆINE SVETI MARTIN NA MURI POVODOM 30. OBLJETNICE ŠKOLA JE DOBILA OPĆINSKU ZAHVALNICU ZA DOPRINOS SUSTAVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU DJECE

CHRIZTEL RENAE AVECEDA – PONOS ŠKOLE
14. studenoga 2023.
Izložba likovnih radova učenika u općinskoj galeriji povodom obilježavanja Dana općine
15. studenoga 2023.

NA SVEČANOJ SJEDNICI OPĆINE SVETI MARTIN NA MURI POVODOM 30. OBLJETNICE ŠKOLA JE DOBILA OPĆINSKU ZAHVALNICU ZA DOPRINOS SUSTAVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU DJECE

U petak 10. studenoga, uoči Dana općine, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća, na kojoj se ujedno i obilježavalo 30 godina od formiranja i osnutka Općine. Tom su prigodom dodijeljene nagrade pojedincima, udrugama i institucijama koje su dale izuzetan doprinos razvoju Općine. Tim priznanjima iskazana je zahvalnost onima koji su kroz godine uložili trud, rad i predanost.

Među dobitnicima općinskih priznanja bila je i OŠ Sveti Martin na Muri za doprinos u osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju djece. Uspjeh nastavnih i preventivnih programa odgoja i obrazovanja rezultat su jake sinergije svih uključenih u odgojno-obrazovni proces: učenika, djelatnika, roditelja i zajednice.

I na tome kontinuirano radimo desetljećima. Svaki ravnatelj koji je vodio našu školu, uspio je prepoznati kvalitetu međuljudskih odnosa i na tome graditi školske procese koji su često završavali dobrim postignućima, bilo u samom nastavnom procesu, projektima ili natjecanjima. Odlika je to karakteristična za cijelu zajednicu pa u takvoj atmosferi nije teško održavati dobru suradnju sa svima koji dotiču naše djelovanje. Svaki djelatnik je jednako važan i doprinosi cjelokupnoj organizaciji nastave, kako škola ne može bez učenika i učitelja, tako njezina funkcionalnost nije moguća bez spremačica, kuhara i domara, tajnice i računovotkinje, stručne službe, asistenata u nastavi, roditelja te općine i zajednice (udruge, poduzetnici, mještani) koji su nam uvijek na raspolaganju za suradnju.

Ujedno čestitamo i kolegici Anđelki Klemenčić koja je također dobitnik općinskog priznanja Zahvalnice za doprinos u razvoju kulturne i obrazovne djelatnosti na području Općine Sveti Martin na Muri.

Također čestitamo i našoj asistentici Stanki Kutnjak na dobivanju Zahvalnice za izniman doprinos u razvoju sportske kulture i djelatnosti na području Općine Sveti Martin na Muri u radu sa Svetomartinskim mažoretkinjama. 

Čestitamo i ponosni!

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti