Obavijest o načinu provedbe nacionalnog testiranja u 8. razredu te promjenama u organizaciji nastave

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U NOGOMETU ZA UČENIKE 5. I 6. RAZREDA
9. ožujka 2023.
PROJEKT GRAĐANIN – učenici u pripremi za županijsku smotru prezentirali svoj projekt „Plodovima iz prirode do zdravlja i štednje“ ravnateljici škole i načelniku općine
10. ožujka 2023.

Obavijest o načinu provedbe nacionalnog testiranja u 8. razredu te promjenama u organizaciji nastave

Dragi učenici, poštovani roditelji,

podsjećamo da radi provedbe nacionalnih ispita za 8. razred u periodu od 13. do 31. ožujka 2023. godine dolazi do promjene organizacije nastave. U tome razdoblju od 3 tjedna nastava se provodi prema rasporedu sati Turnusa B (viši razredi prijepodne, niži razredi poslijepodne). Zapravo do promjene dolazi samo u 2. tjednu od 20. do 24.3. kada imamo Turnus B (umjesto Turnusa A). Tako će biti organiziran i autobusni prijevoz za učenike putnike.

Učenici 8. razreda u tom periodu dolaze normalno na nastavu na 1. sat i ostaju na nastavi nakon samog testiranja, prema redovnom rasporedu sati, odnosno satovima koji im preostaju nakon završetka pisanja. U dane pisanja ispita učenicima jutarnje smjene bit će poslužen dodatni obrok- doručak, odmah ujutro po dolasku u školu, a užina će se poslužiti poslije 4. sata po završetku testiranja.

Raspored testiranja i satnicu možete naći u privitku.

Pribor potreban za pisanje nacionalnih ispita koji učenici donose sa sobom:

  • svi predmeti pišu se plavom ili crnom kemijskom koja se ne briše
  • matematika- šestar, dva trokuta, ravnalo, kalkulator nije dopušten
  • fizika- kalkulator, trokut, ravnalo
  • kemija- kalkulator

Učenici ne trebaju u školu donositi udžbenike za predmeta koji se neće održati u vrijeme provedbe testiranja (od 2.do 4. sata).

Za dodatne upite slobodno se obratite razrednici, koordinatorici nacionalnih testova učiteljici Valentini Bogdan ili ravnateljici.

Hvala na razumijevanju!

Ravnateljica

NACIONALNI ISPITI_WEB

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti