Obilježili Dan Europe na Escape room kvizu u OŠ Štrigova

Luka Jakopić na izložbi inovacija mladih “INOVA MLADI 2023” – predstavio svoju održivu kuću
12. svibnja 2023.
Polaznici izvannastavne aktivnosti Slovenski jezik posjetili Ptuj
15. svibnja 2023.

Obilježili Dan Europe na Escape room kvizu u OŠ Štrigova

U utorak, dana 9.5.2023. godine u Štrigovi se održao međuškolski kviz Escape room na štrigovski način. Kviz se održao povodom Dana Europe. Sveukupno je sudjelovalo 6 osnovnih škola, uključujući i našu, OŠ Sveti Martin na Muri. Mentorica nam je bila učiteljica Valentina Bogdan, a izabrala je nas 4 učenika za sudjelovanje u kvizu.

Sam kviz počeo je u 12:00h, a trajao je do 14:00h. Za početak smo dobili zagonetku koju smo trebali riješiti kako bismo saznali kamo moramo krenuti dalje. Krenuli smo od Doma kulture u Štrigovi. Kad smo stigli na odredište, tamo su nas dočekali učenici iz OŠ Štrigova koji su nam uz potpis dali zagonetku za dalje i tako je bilo na svakom odgonetnutom odredištu. Prvo mjesto na koje smo stigli je bila je PBZ poslovnica, zatim Poštanski ured Štrigova, pa Kavana Orijent, zatim Ljekarna Štrigova, pa Dom zdravlja. Pošto smo bili vremenski ograničeni, posljednje mjesto na koje smo uspjeli stići je bila crkva sv. Jeronima.

Nakon toga vratili smo se do Doma kulture gdje je bilo proglašenje pobjednika (OŠ Štrigova) i dodjela zahvalnica i malih poklona za sve sudionike.

Kornelija Horvat, 6.b

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti