Obilježili Međunarodni dan pješačenja

DAN KRAVATE U UTORAK 18.10.
17. listopada 2022.
Poziv na radionicu “Lov na skriveni odašiljač” u ponedjeljak 24.10.
18. listopada 2022.

Obilježili Međunarodni dan pješačenja

U ponedjeljak 17. listopada tradicionalno smo obilježili Međunarodni dan pješačenja (15.10.) pješačenjem učenika od 1. do 8. razreda. Učenici nižih razreda uputili su se prema rijeci Muri, te su uz stanku i okrjepu kod Mlinarske kuće, nastavili pješačkom stazom do Hlapičine i skele Fusek u Murskom Središću.

Učenici viših razreda krenuli su ove godine prema Jurovčaku te se spustili sve do Čestijanca i Lapšine.  Ukupno su propješačili preko 9 km. Zahvaljujemo obitelji Horvat na gostoprimstvu učenika u vrijeme užine i odmora.

Cilj je ove aktivnosti promovirati pješačenje kao najjednostavniji oblik fizičke aktivnosti koji vodi unapređenju i očuvanju zdravlja, ali i odvesti učenike u prirodu i pritom ukazati na potrebu njenog očuvanja i brige o njoj. Koliko je aktivan rad na prevenciji bolesti bitan, pokazali su svi učenici u pratnji učitelja pridruživši se ovoj aktivnosti, ali i naglašavajući time važnost stjecanja ovakvih navika za cjelokupan život.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti