POVODOM MEĐUNARODNOG DANA PJEŠAČENJA OTISNULI SE U MARTINSKE BREGE

ŠKOLA, OPĆINA I POLICIJA U AKCIJI „SIGURNIJI UČENICI NA CESTI“
16. listopada 2023.
Županijsko natjecanje iz atletike
18. listopada 2023.

POVODOM MEĐUNARODNOG DANA PJEŠAČENJA OTISNULI SE U MARTINSKE BREGE

U petak 13. listopada s razrednom nastavom i u ponedjeljak 16. listopada s predmetnom nastavom smo tradicionalno obilježili Međunarodni dan pješačenja (15.10.). Učenici i učitelji su se uputili u naše prekrasne brege, doživjevši ih u petak osunčane suncem babljeg ljeta, a u ponedjeljak zavijene u magle prave jeseni.

Cilj je ove aktivnosti promovirati pješačenje kao najjednostavniji oblik fizičke aktivnosti koji vodi unapređenju i očuvanju zdravlja, ali i odvesti učenike u prirodu i pritom ukazati na potrebu njenog očuvanja i brige o njoj. Koliko je aktivan rad na prevenciji bolesti bitan, pokazali su svi učenici u pratnji učitelja pridruživši se ovoj aktivnosti, ali i naglašavajući time važnost stjecanja ovakvih navika za cjelokupan život.

Također zahvaljujemo Policijskoj postaji Mursko Središće i policijskim službenicama Mariji Nemec i Adeli Mesarić Baranašić koje su se u ponedjeljak 16. listopada pridružile osiguranju pješačenja učenika predmetne nastave.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti