Povodom Svjetskog dana jabuke

KAZALIŠTE U ŠKOLI
21. listopada 2022.
Mogućnost ispisa potvrda o školovanju
27. listopada 2022.

Povodom Svjetskog dana jabuke

Svjetski dan jabuke 20. listopada obilježili smo u voćnjaku starih sorti jabuka u Brezovcu u suradnji s Udrugom voćara, povrćara i vinograda općine Sveti Martin na Muri, TZ Sveti Martin na Muri, LAGom Međimurski doli i bregi te Savjetodavnom službom u poljoprivredi za Međimursku županiju. Učenici 3.b razreda Nika Perčić, Martin Oletić i Iva Kutnjak su izveli kratke recitale povodom svečanog otvorenja sajma, a učenica 8. razreda Neli Kutnjak je interpretirala pjesmu Mladena Dobranića nastalu upravo povodom obilježavanja Dana jabuke. U pripremi su im pomogle učiteljice Spomenka Vincek i Nina Petermanec. Naše zadrugare sa izložbenim štandom predstavljali su učenici Luka Jakopić, Borna Bogdan, Leo Lesar, David Vršić, Niko Horvat i Filip Prelog te učitelj Dražen Crnčec i učiteljica Mirna Žerjav.

Na nastavnim satovima i izvannastavnim aktivnostima su učenici upoznavali benefite kraljice voćki, voćari su nastavili s berbom jabuka u školskom voćnjaku, a naši mali ekolozi su nam ispekli fini kruh s jabukama i jabučnim sokom kojeg su sami pripremili.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti