PROFESIONALNA ORIJENTACIJA – PREDSTAVLJANJE SREDNJIH ŠKOLA

Natječaj – novo radno mjesto KUHAR/KUHARICA –  1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno puno radno vrijeme
25. travnja 2023.
Županijsko natjecanja u mini nogometu za 5. i 6. razrede
25. travnja 2023.

PROFESIONALNA ORIJENTACIJA – PREDSTAVLJANJE SREDNJIH ŠKOLA

U utorak 18. travnja održan je roditeljski sastanak za roditelje i učenike 7. i 8. razreda s temom profesionalne orijentacije. Roditeljskom sastanku odzvalo se 11 srednjih škola iz Međimurske i Varaždinske županije i predstavilo svoje programe, smjerove i uvjete upisa. Osmačima su upisi pred vratima pa im je tema jako važna i pažljivo su bilježili sve važne informacije, dok su sedmači dobili prvi uvid i saznanja o čemu mogu promišljati i planirati u narednoj godini.

Na predstavljanju su bile sljedeće srednje škole: Srednja škola “Arboretum Opeka” Marčan, Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola Varaždin, Srednja strukovna škola Varaždin, Prva privatna gimnazija Varaždin, Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, Tehnička škola Čakovec, Srednja škola Prelog, Graditeljska škola Čakovec, Gospodarska škola Čakovec, Srednja škola Čakovec i Gimnazija Slavenski Čakovec.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti