Prvi dan nastave- dobrodošlica prvašićima i petkačima

Obavijest za putnike
5. rujna 2022.
Natječaj – radno mjesto stručnog suradnika pedagoga/ice
6. rujna 2022.

Prvi dan nastave- dobrodošlica prvašićima i petkačima

Prvi dan nastave 5. rujna započeo je ujutro svečano, dočekom i priredbom za prvašiće. Doček su im priredili učenici viših razreda uz pomoć učiteljice Mirjane Bregović i Anđelke Klemenčić te im zaželjeli dobar početak i boravak u školu tokom cijele nastavne godine, a cure iz 8. razreda udijelile su niz odličnih savjeta. Prvašićima su prvi dan potpora bili njihovi roditelji, a riječ dobrodošlice i potpore uputili su im i ravnateljica Petra Novinščak te načelnik općine Martin Srša.

Općina je i ove godine osigurale besplatne bilježnice s prekrasnim općinskim motivima, a dodatno će dati potporu tako da će u cijelosti preuzeti i financiranje školske užine za svako drugo i naredno dijete koje pohađa osnovnu školu, ali i za sve one učenike kojima roditelji neće moći sami osigurati.

Popodnevnu smjenu započeli smo zajedničkim okupljanjem svih učenika od 5. do 8. razreda u školskom holu, a osobito smo srdačno pozdravili naše nove petkače i njihove razrednike.

Veselimo se novoj nastavnoj godini i svima želimo puno uspjeha i lijepih trenutaka.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti