ŠKOLA, OPĆINA I POLICIJA U AKCIJI „SIGURNIJI UČENICI NA CESTI“

MALI ZNANSTVENICI S PRODUŽENOG BORAVKA
13. listopada 2023.
POVODOM MEĐUNARODNOG DANA PJEŠAČENJA OTISNULI SE U MARTINSKE BREGE
17. listopada 2023.

ŠKOLA, OPĆINA I POLICIJA U AKCIJI „SIGURNIJI UČENICI NA CESTI“

Dolaskom jesenskih i zimskih mjeseci kada je ograničena vidljivost na cesti, raste i potreba za većom vidljivošću svih sudionika u prometu, a osobito onih najmlađih, naših učenika. Stoga je Škola inicirala želju za nabavkom reflektirajućih prsluka i privjesaka za torbe i/ili jakne za sve učenike škole. Načelnik Općine gosp. Martin Srša bezuvjetno je prihvatio inicijativu Škole te je Općina na kraju financirala ukupan trošak nabave. U akciju se uključila i Policijska postaja Mursko Središće i policijske službenice Marija Nemec i Adela Mesarić Baranašić koje su u petak 13. listopada održale susret i razgovor s učenicima od 1. do 8. razreda kako bi se još jednom naglasila važnost opreza kod sudjelovanja u prometu te su učenicima ujedno podijeljeni reflektirajući prsluci i privjesci.

Već isti dan su učenici razredne nastave u svome godišnjem pješačenju primijenili dobiveno i sigurnije se uključili u prometnu komunikaciju!

Zahvaljujemo od srca Općini Sveti Martin na Muri i načelniku na stalnoj spremnosti u pomoći kod osiguravanja sigurnosti naših učenika. Ističemo i primjer simpatičnih upozoravajućih oznaka Školski put koji je Općina postavila na najfrekventnijim dijelovima ceste i kod pješačkih prijelaza.

Također smo jako zahvalni na suradnji s Policijskom postajom Mursko Središće koja je na raspolaganju za sva naša pitanja i potrebe. Osobita hvala policijskim službenicama Mariji Nemec i Adeli Mesarić Baranašić koje su se još u ponedjeljak 16. listopada pridružile osiguranju pješačenja učenika predmetne nastave.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti