TERENSKE NASTAVE U SVIBNJU – NA PUT PO BREGIMA, UZ MURU, PA I U SUSJEDSTVO

LEA-EMILI MURŠIĆ OSTVARILA ODLIČAN 5. RANG NA DRŽAVNOM NATJECANJU IZ NJEMAČKOG JEZIKA
9. svibnja 2022.
Čitajmo zajedno-čitajmo naglas: zaboravljene knjige
9. svibnja 2022.

TERENSKE NASTAVE U SVIBNJU – NA PUT PO BREGIMA, UZ MURU, PA I U SUSJEDSTVO

3. i 4. svibnja smo održali naše tradicionalne terenske nastave Tam pri našoj staroj Muri i proljetno pješačenje po martinskim bregima.

U utorak 3.5. su učenici od 1. do 4. razreda krenuli pješice u Jurovčak i upoznali se s zapadnim krajem naše općine, dok su učenici od 5. do 7. razreda organizirali posjet murskom kraju i usput se pobrinuli o čišćenju okoliša. Naravno bilo je vremena i za igru i druženje.

Osmači su krenuli putem profesionalne orijentacije i posjetili nekoliko poznatih međimurskih lokalnih firmi i poduzeća: Sobočan d.o.o. u Murskom Središću, Promming d.o.o. u Čakovcu te firme Vnuk d.o.o., CNC obrada i TE-PRO u Svetom Martinu na Muri. Nadamo se da će im posjet pomoći oko odabira budućih zanimanja i predstojećih upisa u srednje škole. Zahvaljujemo firmama na lijepom gostoprimstvu i korisnim informacijama.

U srijedu 4.5. se organizirala već dugogodišnja tradicija nastave kraj Mure u sklopu projekta Tam pri našoj staroj Muri kojom se obilježava Dan planete Zemlje i Dan Međimurske županije. Uključili su se učenici od 5. do 8. razreda, a pridružili su im se i učenici 1. i 3. razreda.

Učenici 2. razreda posjetili su grad Mursko Središće i knjižnicu, dok su četvrtaši uživali u razgledavanju prekrasnog postava muzeja Centra za posjetitelje Med dvemi vodami u u Križovcu.

Iskoristili smo lijepo vrijeme i korisno proveli dva dana u našoj prekrasnoj prirodi.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti