Učitelj Dražen Crnčec sudjelovao radionicom i promocijom zbirke zadataka na Interliberu

MARSTINSKA PROCESIJA 2023.
10. studenoga 2023.
CHRIZTEL RENAE AVECEDA – PONOS ŠKOLE
14. studenoga 2023.

Učitelj Dražen Crnčec sudjelovao radionicom i promocijom zbirke zadataka na Interliberu

U sklopu ovogodišnjeg Interlibera, 45. međunarodnog sajma knjiga, kojeg je ispunilo više od 300 izlagača iz 13 zemalja, učitelj Dražen Crnčec imao je priliku predstaviti se kroz kemijske radionice i pub quiz te time obogatiti svoje iskustvo rada s učenicima nekoliko osnovnih škola iz Zagreba u specifičnim uvjetima sajma. Ujedno je to bila prilika i za upoznavanje sa izdanjem nove zbirke zadataka iz kemije za sedmi i osmi razred čiji je jedan od autora i učitelj Crnčec. Ovim iskustvom, a i vrijednim poklonom koji je primila OŠ Sveti Martin na Muri u obliku kemijskog pribora, posuđa i kemikalija od strane izdavačke kuće ALFA d.d., zasigurno će se roditi neke nove ideje u razvoju STEM područja.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, mjesto na kojem se slavi knjiga, mjesto gdje se susreću sve generacije čitatelja i gdje redovno svjedočimo stvaranju ljubavi prema knjizi.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti