UPIS U SREDNJU ŠKOLU-OBAVIJEST ŠKOLSKE MEDICINE O PRIJAVI ZA IZDAVANJE POTVRDA ŠKOLSKOG LIJEČNIKA ZA UPISE

PREKRASAN OPROŠTAJ OSMAČA UZ SVEČANU PODJELU SVJEDODŽBI
3. srpnja 2024.
Natječaj –radno mjesto DOMAR/ICA-LOŽAČ/ICA (STRUČNI/A RADNIK/CA NA TEHNIČKOM ODRŽAVANJU) – 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno nepuno radno vrijeme
5. srpnja 2024.

UPIS U SREDNJU ŠKOLU-OBAVIJEST ŠKOLSKE MEDICINE O PRIJAVI ZA IZDAVANJE POTVRDA ŠKOLSKOG LIJEČNIKA ZA UPISE

Poštovani,

prema prethodnoj obavijesti šaljem Vam link za izdavanje potvrde nadležnog školskog liječnika o nepostojanju zdr.kontraindikacija za upise u srednju školu.

Molim da navedeni link stavite na stranice škole i obavijestite roditelje da mogu ispuniti prijavu za određeno zanimanje u razdoblju od 10.07.-12.07.2024. kada budu objavljene konačne ljestvice upisa u srednju školu.

Školski liječnik izdaje jednu potvrdu stoga kad budu objavljeni rezultati da je njihovo dijete upisalo određeno zanimanje tek tada ispunjavaju prijavu na linku.

Objava konačnih ljestvica poretka je 10.7.2024., a potvrde Školske i adolescentne medicine se izdaju od 10.7.2024. do 12.7.2024.

Potvrdu za izabrano zanimanje podižu na školskoj medicini srijedom i četvrtkom od 07:30 do 18:30 sati te petkom od 08:30 do 14:30 sati.

Sve upute nalaze se i na linku.

Link: https://termin.zzjz-ck.hr/izdavanje-potvrde-upis-u-srednju-skolu/

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti