Uspješno provedeno državno natjecanje iz biologije

OTVARANJE DRŽAVNOG NATJECANJA IZ BIOLOGIJE
3. svibnja 2022.
LEA-EMILI MURŠIĆ OSTVARILA ODLIČAN 5. RANG NA DRŽAVNOM NATJECANJU IZ NJEMAČKOG JEZIKA
9. svibnja 2022.

Uspješno provedeno državno natjecanje iz biologije

Na netom završenom državnom Natjecanju iz biologije za školsku godinu 2021./2022. u OŠ Sveti Martinu na Muri okupilo se 115 učenika, 79 mentora i 25 članova državnog povjerenstva.

Proglašenje najboljih uz prigodan program zatvaranja Natjecanja održan je u četvrtak, 5. svibnja u Termama Sveti Martin. U programu su sudjelovali učenice Malog i velikog zbora te dramsko recitatorska grupa u pripremi učiteljice Mirjane Bregović i Spomenke Vincek.

Posebna pohvala za angažman i predanost cjelokupnom programu ide Draženu Crnčecu, učitelj biologije te Nevenu Kutnjaku, učitelj informatike koji su uz ravnateljicu škole Petru Novinščak pratili svaku minutu natjecanja i tjednima pripremali potrebne aktivnosti, a sve u suradnji s državnim povjerenstvom i njihovom predsjednicom Marinom Ništ, višom savjetnicom.

Potporu i pomoć OŠ Sveti Martin na Muri u organizaciji brojnih aktivnosti u četiri dana natjecanja dali su i naši dragi suradnici: Alfa d.d., Školska knjiga d.d, Muraplast Kotoriba, Info Point d.o.o., Općina i TZ Sveti Martin na Muri, Jakopić travel, Turistička zajednica Međimurske županije, bistro Arka, pekara Panis, TP Varaždin Kitro Sveti Martin na Muri, LAG Međimurski doli i bregi, Turistički vlakić Sveti Martin na Muri i svima srdačno zahvaljujemo.

Svaki djelatnik Škole svojim trudom i angažmanom doprinio je iznimno uspješnom natjecanju o čemu svjedoče pohvale za organizaciju i atmosferu na natjecanju od strane svih sudionika.

U ime OŠ Sveti Martin na Muri ČESTITAMO svim sudionicima natjecanja, a osobito učenicima i mentorima koji su pokazali najviše znanja.

Zahvaljujemo svima na ovih zanimljivih i prekrasnih četiri dana i iznimno pozitivnim komentarima. Svi u organizaciji su se trudili, u najboljoj namjeri, da boravak sudionika u Svetom Martinu na Muri bude ugodan i vjerujemo da svojim matičnim školama i svojim domovima nose lijepe uspomene iz OŠ Sveti Martin na Muri i Međimurja.

Petra Novinščak, ravnateljica

OŠ Sveti Martin na Muri

 

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti