ZADRUGARI ŽUPANIJSKI PRVACI – OSTVARILI PLASMAN NA DRŽAVNU SMOTRU UČENIČKIH ZADRUGA

VATROGASCI U GOSTIMA – OBILJEŽILI MJESEC ZAŠTITE OD POŽARA
26. svibnja 2023.
Degustacijom voćnog soka i kolača od jabuke, te dodjelom voćarskih priznanja priveli kraju rad Voćarske grupe u ovoj nastavnoj godini
31. svibnja 2023.

ZADRUGARI ŽUPANIJSKI PRVACI – OSTVARILI PLASMAN NA DRŽAVNU SMOTRU UČENIČKIH ZADRUGA

Evo nam i 5. plasmana na državna natjecanja ove školske godine!

Učenici Niko Rašperger i Sara Žganec, uz voditeljice Maju Goričanec i Ksneiju Perčić, predstavljali su nas ove godine na županijskoj smotri učeničkih zadruga koja se održala u četvrtak 25.5. u Čakovcu.

Za najprozvod odlučili su predstaviti školski jabučni ocat koji su proizveli od jabuka ubranih u školskom voćnjaku! Ujedno su i ispekli odličan beskvasni kruh od jabuka i jabučnog octa koji je u trenu nestao s njihovog štanda u Čakovcu. Oduševili su i međimurskog župana koji je jednostavno morao probati njihov kruh.

Svojim najproizvodom, ali prvenstveno odličnom prezentacijom rada osvojili su najviše bodova i 1. mjesto na županijskoj smotri učeničkih radova, koje ih najesen vodi na državnu smotru.

Čestitamo voditeljicama Maji i Kseniji, a posebna pohvala za rad, trud i odlično predstavljanje ide učenicima Niku i Sari!

Bravo zadrugari!

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti