Čitajmo zajedno-čitajmo naglas: zaboravljene knjige

TERENSKE NASTAVE U SVIBNJU – NA PUT PO BREGIMA, UZ MURU, PA I U SUSJEDSTVO
9. svibnja 2022.
IVAN KATALENIĆ 2. U DRŽAVI NA NATJECANJU IZ MATEMATIKE
12. svibnja 2022.

Čitajmo zajedno-čitajmo naglas: zaboravljene knjige

Učenici 3. razreda uključili su se u projekt „Čitajmo zajedno-čitajmo naglas: zaboravljene knjige“. Cilj projekta je potaknuti na čitanje, osobito knjige koje  već pomalo zaboravljene stoje na policama školskih knjižnica. Iako te knjige možda nisu u trendu s današnjim vremenom, u sebi nose dječju razigranost, znatiželju i nisu ništa manje lijepe nego neki moderni naslovi danas.

To su učenici i otkrili čitajući  kratke priče „Početak plovidbe i Sam“ Zlatka Krilića. Posebno im se svidjela priča „Sam“ o psu lutalici. Potaknuti pričama nacrtali su na kartice ribe i različite pasmine pasa i nastala je memori igra.

U petak 6. 5. 2022. u Kinu Tuškanac u Zagrebu učenici iz cijele Hrvatske predstavljali su knjige koje su čitali u projektu. Učenici Hana Mezga Hrženjak i Gabriel Perčić uspješno su u Zagrebu predstavili i naš razredni projekt.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti