Kaufland škola voća i povrća

TRENING ŽIVOTNIH VJEŠTINA – ZAVRŠNA AKTIVNOST
1. lipnja 2023.
Učiteljica fizike JELENA TUKSAR dobitnica Državne nagrade tehničke kulture “Faust Vrančić”
1. lipnja 2023.

Kaufland škola voća i povrća

Osnovna škola Sveti Martin na Muri sudjeluje na natječaju “Kaufland ViP škola” kojim istoimeni trgovački lanac osigurava svježe voće i povrće za sve učenike škole u školskoj godini 2023./2024.

Tema ovogodišnjeg natječaja je „Reci neću hrani u smeću“, što znači da se svaki rad treba baviti tematikom iskorištavanja namirnica do samoga kraja. Za svaku poslovnicu za koju su primili dva ili više radova stručni žiri odabrao je najviše tri rada koja će biti izložena u odabranim trgovinama, pa su tako za poslovnicu u Čakovcu odabrana tri likovna rada među kojima je i rad učenika naše škole.

Likovni rad za natječaj naslikala je učenica 7. razreda, Greta Goričanec, pod vodstvom učiteljice likovne kulture Mirne Žerjav. Izložba u poslovnici Kauflanda u Čakovcu će trajati od 29. svibnja do 11. lipnja 2023. godine.

Tijekom trajanja izložbe u trgovini kupci će skeniranjem QR koda moći dati glas onom radu koji im se najviše sviđa i tako odabrati partnersku školu pojedine poslovnice za školsku godinu 2023./2024.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti