MALI VELIKI TALENTI

VOZNI RED AUTOBUSA – polazne stanice i vrijeme
5. rujna 2023.
Krenuo projekt “Kaufland ViP škola” – stigla nam prva pošilja voća i povrća
7. rujna 2023.

Poštovani roditelji, djedovi i bake, mještani Općine!

Pozivamo Vas da se svi zajedno uključimo u akciju „Mali veliki talenti“ koju provodi Konzum u razdoblju od 31.8.2023. do 8.11.2023.

Cilj akcije je opremanje škola različitom opremom koja se koristi u svakodnevnom školskom radu (laptopi, mikroskopi, likovni pribor, oprema za tjelesni i slično) koja će pomoći učenicima u učenju i razvoju njihovih talenata.

Akcija se provodi na sljedeći način: u razdoblju od 31.8.2023. do 8.11.2023., za svakih 10 eura potrošenih u Konzumu dobivate jedan kupon koji nosi jedan bod školi. Kupon mogu učenici donijeti u školu i staviti ga u kutiju za kupone ili možete kod kuće mobitelom skenirati QR kod.

Za aktivaciju kupona kod kuće potrebno je posjetiti web stranicu malivelikitalenti.konzum.hr, na stranici iz popisa odabrati našu školu i zatim skenirati QR KOD. KOD u aplikaciju možete unijeti i ručno. Ukoliko kod skenirate kod kuće preko mobitela isti ne morate nositi u školu.

Na kraju akcije ćemo sakupljene bodove iskoristiti kako bi naručili opremu koja će najviše biti od koristi u školskom radu i ostalim aktivnostima koje provodimo.

Hvala Vam što nas podržavate u ovom jedinstvenom projektu!

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti