PRIJEM KOD NAČELNIKA ZA UČENIKE I MENTORE S DRŽAVNIH NATJECANJA

3. RAZRED SKUPIO NAJVIŠE STARIH BATERIJA
13. lipnja 2022.
3. razred održao nastavu u školskom voćnjaku i vrtu uz sudjelovanje u projektu Prateće mjere Školske sheme
14. lipnja 2022.

PRIJEM KOD NAČELNIKA ZA UČENIKE I MENTORE S DRŽAVNIH NATJECANJA

Podom završetka nastavne godine načelnik Općine Sveti Martin na Muri, Martin Srša, sa svojim je suradnicima upriličio svečani prijem za učenike i njihove mentore koji su sudjelovali na državnim natjecanjima. Učenici su na državnim natjecanjima postigli odlične rezultate pa je tako Ivan Katalenić, učenik 6. razreda, na natjecanju iz Matematike osvojio 2. mjesto u državi, učenica 8. razreda, Lea-Emili Muršić, na natjecanju iz Njemačkog jezika osvojila je 5. mjesto u državi, a Mario Kutnjak, učenik 7. razreda na državnom natjecanju iz Kemije osvojio je visoko 8. mjesto.

Načelnik je učenicima i njihovim vrijednim mentorima Silviji Šoštarić, Valentini Bogdan i Draženu Crnčecu čestitao na postignutom uspjehu i naglasio kako se samo marljivošću u učenju, ali i upornošću mogu postići ovako visoki rezultati. Uz najljepše želje u budućem obrazovanju, svaki je učenik dobio od Općine vrijedan Poklon bon za kupnju informatičke opreme, a posebno iznenađenje pripremila im je u ime Termi Sveti Martin, direktorica Nuša Korotaj, koja je svakom učeniku uručila VIP ulaznicu za kupanje na njihovim bazenima koju mogu koristiti cijelo vrijeme školskih praznika.

Ovim činom Općina i Terme Sveti Martin pokazale su zajedničku brigu o mladim i marljivim učenicima pružajući podršku i poticaj svim učenicima koji žele učiti.

Ravnateljica škole, Petra Novinščak, pohvalila je učenike i mentore te zahvalila načelniku Općine i direktorici Termi Sveti Martin na podršci i vrijednim poklonima.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti