Učiteljica fizike JELENA TUKSAR dobitnica Državne nagrade tehničke kulture “Faust Vrančić”

Kaufland škola voća i povrća
1. lipnja 2023.
Dan sporta 29.5.2023.
1. lipnja 2023.

Učiteljica fizike JELENA TUKSAR dobitnica Državne nagrade tehničke kulture “Faust Vrančić”

Svečana dodjela nagrada za 2022. godinu održana je 26. svibnja  u Ministarstvu odgoja i obrazovanja u Zagrebu. Učiteljica Jelena Tuksar  dobitnica je nagrade zbog izuzetnih rezultata koje je postigla u radu s učenicima kao i u radu Društva pedagoga tehničke kulture Međimurske županije,  Hrvatskog saveza pedagoga tehničke kulture, Državnog povjerenstvo za provođenje natjecanja mladih tehničara, Radiokluba „Međimurje“ i Hrvatskog radioamaterskog saveza.

Godišnja nagrada za tehničku kulturu “Faust Vrančić” dodjeljuje se pojedincima, udrugama tehničke kulture, poduzećima i drugim pravnim osobama za izuzetan doprinos razvoju i unapređivanju tehničkog odgoja i obrazovanja,  posebno mladih putem izvanškolskih i izvannastavnih aktivnosti u prirodoslovnim, tehničkim i drugim znanstvenim područjima, kojima se razvijaju sposobnosti, znanja i vještine za znanstvenotehničko i radno stvaralaštvo te ostvaruje znanstveno i tehničko opismenjivanje, osposobljavanje i usmjeravanje za izbor znanstvenih i tehničkih zanimanja.

Ponosni smo da je učiteljica Jelena dio našeg kolektiva i veselimo se njezinim daljnjim aktivnostima i idejama!

Čestitamo!

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti