TRENING ŽIVOTNIH VJEŠTINA – ZAVRŠNA AKTIVNOST

Degustacijom voćnog soka i kolača od jabuke, te dodjelom voćarskih priznanja priveli kraju rad Voćarske grupe u ovoj nastavnoj godini
31. svibnja 2023.
Kaufland škola voća i povrća
1. lipnja 2023.

TRENING ŽIVOTNIH VJEŠTINA – ZAVRŠNA AKTIVNOST

U srijedu, 31. svibnja 2023. u organizaciji Županijskog povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe droga MŽ, Školskih preventivnih programa MŽ, Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, Županijske liga protiv raka Čakovec, Općine Goričan, Osnovne škole Goričan i Udruge „Sport za sve“ Goričan na Šoderici Goričan organizirano je tradicionalno druženje i obilježavanje Svjetskog dana nepušenja kao i završetak ovogodišnjeg provođenja školskog preventivnog programa Treninga životnih vještina. Ove godine naša škola na druženje se odazvala s predstavnicima četvrtih razreda, učenice Krajačić Elisa i Prelog Leona s pedagoginjom Petrom Tomšić sudjelovale su u nizu rekreativnih aktivnosti. Za druženje je svaka škola pripremila plakat s temom „Biram zdravu hranu, a ne cigaretu“ koje smo razgledali na zajedničkoj izložbi u sklopu pripremljenih aktivnosti. Kako nam je bilo, pogledajte u galeriji fotografija.

Webmail
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Politika privatnosti.
Politika privatnosti